Vrt in dom

Semena

V našem prodajnem programu lahko izbirate med mnogimi vrstami semen. Naj bodo to semena zelenjave, semena za vaš zeliščni vrt ali pa samo za okrasne rastline. Verjetnost je da jih dobite pri nas.
Več ...

Semenski krompir

Pomemben poudarek v naši ponudbi , bi namenili semenskemu krompirju . Strmimo h temu, da Vam ponudimo sorte, ki imajo donosne in bolj zdrave plodove brez občutno manjšega kemičnega tretiranja. Odličen krompir danes ni več naključje.
Več ...

Sadike

Sadike so naš priljubljen artikel. Prodajamo slovenske sadike, domače preverjene sorte, ekološke sadike najvišje kakovosti. Sadike so vzgojene iz semen znanih semenskih hiš za profesionalno uporabo.
Več ...

Substrati in gnojila

Prodajamo velik izbor organskih in neorganskih gnojil in pa razne substrate visoke kakovosti.
Več ...

Kosilnice in motorne kose

Na izbiro imamo različne kosilnice za različno širino koše, razlišče moči in dodatno opremo. Za košnjo na težje dostopnih površinah pa vam bo prav prišla katera od naših motornih kos.
Več ...

Orodja za obdelavo zemlje

Nudimo izbiro visokokakovostnih v prekopalnikov oz. frez za zemljo. Če pa ste ljubiteljski vrtičkar vas mogoče zanimajo ročna orodja, ki postajajo vedno bolj priljubljena.​
Več ...

Motorne žage in verige

Ponujamo izbiro motornih žag in električnih žag . In pa verige po želji, ki jih izdelujemo sami.
Več ...

Vrtna Trata

Nepogrešljiv del vrta je vrtna trata in potrebuje vso našo pozornost. V podajnem programu ponujamo glede na tip tal in lego travne površine
Več ...