Kmetijska apoteka

Fitofarmcevtska sredstva

Smo strokovna ekipa za prodajo in nasvete FFS. Tržimo vsa FFS ,katerih uporaba je dovoljena v SLO. Tržimo herbicide, fungocide in insekticide. Uporaba posameznih FFS pripravkov na posameznih rastlinah poglejte v kategoriji nasveti.

Limacidi

Limacidi so sredstva- vabe za zatiranje polžev. Kako se učinkovito znebiti polžev na vrtu? Svetujemo uporabo limacidov, nenevarnih gelov, nastavljanje pasti, sajenje rastlin, ki odvračajo polže…
O praktičnih nasvetih si poglejte v kategoriji nasveti.

Rodenticidi

Rodenticidi so sredstva za zatiranje glodalcev, miši, podgane….Nudimo mehke vabe, parafinske bloke, vaba s pšenico.

Lepilni trakovi

Bio lepilni trakovi so odlična mehanska in povsem naravna zaščita sadnega drevja, okrasnih rastlin, vrtnin pred škododljivci kot so mravlje, sadne grizlice, češnjeva muha, čebulna muha… .Nadalje so razne feromonske vabe, cepilne smole,trakovi proti muham. Več o času uporabe bio lepilnih trakov v kategoriji nasveti.

Ekološka sredstva

Vse bolj želimo ozaveščati o naravnih pripravkih za varstvo rastlin pred boleznimi in škodljivci.V prodaji imamo sredstva , ki so popolnoma naravna ter se nenehno dopolnjujemo in sledimo novim proizvodom in nasvetom izkušenih strokovnjakov in ljubiteljskih vrtičkarjev, ki jim je mar za ohranjanje narave.
Več o uporabi ekoloških sredstev po posameznih rastlinah v kategoriji nasveti.

Sredstva za krepitev rastlin

Sredstva za krepitev rastlin, dvigujemo naravno odpornost in kondicijo rastlin, s tem da vzpodbujamo rast koreninskega sistema in posledično nadzemnega dela rastlin. Omogoča uspešno pridelavo po BIO normativih in večjo kakovost plodov. Tržimo in svetujemo različne blagovne skupine. Sredstva so izvlečki, ekstrati iz rastlin, 100% naravni bio.
Uporabo sredstev za krepitev rastlin po posameznih rastlinah v kategoriji nasveti.